in

Kujtese/ Ne 6 GUSHT banoret e Sotires do festojne dhe 95 vjetorin e ndertimity te shkolles se fshatit

Cdo vit ne 6 GUSHT banoret e Sotires mblidhen per te festuar Shen Sotirin.

Sivjet jane planifikuar dhe aktivitete, si festa e 95 vjetorit te ndertimit te shkolles se fshatit.

Program i festes eshte i larmishem. Per kete njofton Vangjel Seferise, masoviku i fshatit, i perkushtuar per t`i dhene gjalleri fshatit ne cdo stine, sikunder tani eshte krijuar tradite.

Programi
6 GUSHT 2022:
1. Përshëndetje nga Shoqata e Shpëtimtarëve Amerikan.
2 . Përshëndetja e një ish mësuesi të shkollës ,
3 . Përshëndetja e ish-nxënësit të shkollës ,
4. Përshëndetja e Presidentit të Shoqatës së Pensionistëve të Mësuesve të Greqisë,
5 . Program arti.

6. Ekspozitë fotografike me foto nga shkolla nga fotografi i njohur Sotirioti Giorgos M. VASSO & ekspozitë pikture nga piktori i talentuar Sotiriotis STAVROS TSIATIS,
7 . Njoftim për statusin emëror të mësuesve që kanë dhënë mësim në shkollë.

What do you think?

Written by admin

Kujtese/ Ne foto burra te mire e te respektuar te qytetit te Gjirokastres

Ja si e ka njohur shkrimtari Foto V. Malo mesuesin e merituar Fotaq Kekezi