in

Kujtese/ Mjeku i shquar gjirokastrit Drini Dobi nderohet me titullin “Qytetar Nderi i Gjirokastres”

Mjeku i shquar gjirokastrit Drini Dobi nderohet me titullin “Qytetar Nderi i Gjirokastres”

Me kete rast, Këshilli Bashkiak i Gjirokastrës i ka dhene titullin “Qytetar Nderi” (pas vdekjes) mjekut të mirënjohur neurolog Drini Dobi me kete motivacion:

“Mjek i shkëlqyer, simbol i sakrificës dhe humanizmit, profesionist brilant që e nderoi bluzën e bardhë dhe qytetin tonë, kudo ku punoi dhe dha kontributin e tij”.

Gjate aktivitetit , ku kane marre pjese përfaqësues të institucioneve publike dhe pushtetit vendor, familjarë, mjekë, etj. miq dhe kolegë kane vene ne dukje vlerat dhe kontributin profesional dhe shkencor te Dr.Drini Dobit në mjekësinë shqiptare.

What do you think?

Written by admin

TIRONA mike ne gazeten tone me shkrimin e Haxhi Likes “Aneja e avokatit prej Gjinokastre”

Kujtime dhe poezi per xha Bexhetin qe mjekra e bardhe i vajti tre pellembe- nga Violeta Anastasi Muço