in

Kujtese/ Mesueset e shkolles Urani Rumbo te qytetit te Gjirokastres

Mesueset e shkolles Urani Rumbo te qytetit te Gjirokastres.

Ne kujtohet mire se ishin te perkushtuara ne detyren qe kishin marre persiper, edukimin dhe formimin e nxenesve me dije dhe sjellje qytetare.

Kete foto e prezantojme per here te pare dhe deshirojme te shkruani se si i kujtoni mesueset e kesaj shkolle, me deshiren tone te perbashket per t`ju uruar shendet e gjithe te mirat kudo qe ndodhen, ne Gjirokaster, Tirane apo dhe ne Amerike.

Asnjera prej tyre nuk punon me se jane pensioniste, ne moshe qe, edhe duke pare veten ne kete foto apo duke marre nje fjale dhe urim te mire nga ju do te ndihen te gezuara dhe falenderuese.

What do you think?

Written by admin

Me hidherim japim lajmin se eshte ndare nga jeta intelektualja gjirokastrite Eda Late

Qifqite e Gjirokastrës i mesuan t’i bejne edhe amerikanet