in

Qifqite e Gjirokastrës i mesuan t’i bejne edhe amerikanet

Keto qifqi na erdhen nga Amerika me kerkesen per t`i percjelle ne faqen tone me shenimin:

QIFQI GJIROKASTRE!

U gezuam se thame qe tani qifqite e Gjirokastres pergatiten dhe shijohen edhe ne familje amerikane dhe per kete falenderojme fansin qe na e dergoi.

Me te nuk komunikuam dhe as kerkuam te dime per perberesit e perdorur dhe as per menyren e gatimit se thame:

Te gjithe e njohin receten e vjeter te qifqive te kuzhines gjirokastrite. Mire na vjen qe qifqite e Gjirokastrës i mesuan t’i bejne edhe amerikanet.

What do you think?

Written by admin

Kujtese/ Mesueset e shkolles Urani Rumbo te qytetit te Gjirokastres

Urdheroni keto dhiple i kam pergatitur bashke me gjyshen time!