in

Kujtese/ Cili eshte filmi i pare shqiptar qe keni pare dhe….

70 vjet me pare u krijua kinematografia shqiptare, ngjarje madhore ne historine e kultures dhe artit ne vendin tone, ngjarje qe sjelle kujtime per protagonistet e saj, artistet e vendit.

Me kete rast do deshironim te tregoni:

 

 

A keni marre pjese ne interpretim apo thjesht si amator ne filmat qe jane xhiruar ne Gjirokaster dhe krahinat rreth saj.

Cili eshte kontributi i artisteve gjirokastrit ne filmat shqiptare dhe kush prej tyre eshte shquar me shume?

I beme keto pyetje jo thjesht per te provuar kujtesen por edhe per te vleresuar dhe nderuar artistet tane per kontributet e tyre artistike ne filmat per femije dhe te rritur, ne kete 70 vjetor te krijimit te kinematografise shqiptare.

What do you think?

Written by admin

Lumi Vjosa jo vetem i bukur. Gazeta italiane e perfshin mes lumenjve te botes per…

A pergatitej me pare ne Gjirokaster qollopite me lulet e kungullit ?