in

Këta gjyshër u përpoqën për mirë, por – Bekuar zemrat e tyre, nuk ia dolën dot! Dhurata për mbesën nuk pritej…

Gjyshërit janë shumë të çiltër për këtë botë dhe ne nuk i meritojmë në fakt…

Ata kanë një nivel të pafajësisë që përputhet vetëm me fëmijët. Diku në atë pjesë të mesme të jetës, shumica prej nesh e humbin atë çuditjen prej fëmije, por këta njerëz të moshuar ende e kanë atë me shumicë.

Ata u përpoqën, dhe kjo është e gjitha që me të vërtetë ka rëndësi … Apo jo?

Kjo gjyshe e adhurueshme psh. u përpoq të bënte selfien e saj të parë.

My Grandma took her first selfie today.

Dhe ia doli, deri diku. Ajo mund ta kishte bërë atë edhe pak më të komplikuar sesa duhej me gjithë “pasqyrën-reflekt” gjë, por të paktën ajo e bëri si foto.

Por, sigurisht që ajo e ka dhe një nga ato mbulesat e famshme të tualeti. Sigurisht.

Gjyshërit dhe selfiet shkojnë së bashku si limonat dhe arrat e kokosit.

“Shkova të vizitoj gjyshërit dhe pashë se ata i kishin vënë kornizë selfies time!”

Pavarësisht nëse ata po i bëjnë apo i kornizojnë ato, ata nuk e kuptojnë fare se si funksionon. Por kjo është pjesë e bukurisë së gjithçkaje.

Kjo gjyshe shpirtërore mendoi se ajo kishte varur një kryq me pamje të bukur mbi murin e saj.

My grandma thought this was a cross so she hung it up. I decided not to correct her

Pak dinte ajo – që bëhej fjalë për një shpatë 8-bit Minecraft. Nipi i saj nuk kishte zemër t’ia tregonte asaj, kështu që ai e lejoi ta mbante iluzionin të gjallë. Sa i ëmbël.

Ajo gjyshe duhet të bëjë shoqëri me këtë gjyshen tjetër, që gjithashtu ka ca gjëra të mira “religjoze”.

Dhe në ditën e tretë… EMRI I TIJ ISHTE JOHN CENA! (keçisti)

Po jo, seriozisht, si mundet që një bracalet e tillë ndodh edhe që ekziston? Po ku e gjeti xhanën?

Ja dhe dhurata që nuk pritej për mbesën… por iu dha asaj gjithsesi!

“Vajza ime 7 vjeçe kërkoi dorashka pa gishta e me lule sipër. Gjyshja e bëri realitet!”

Por nuk mbaron me kaq!

Gjyshërit me teknologjinë nuk shkojnë dhe aq mirë.

Shikoni foton e rradhës:

“Gjyshja e të dashurës sime mendoi se iPad-i im ishte tabaka buke!”

Ah, kjo ishte brutale! Të paktën shyqyr kishte mbrojtësen e ekranit. Prap, më ngjethet mishi kur mendoj se iPadi im mund te perdorej si vend-prerës buke!

Shpresoj mos e ketë hedhur edhe brenda lavapjatave!

Së fundmi, po ju lëmë në shoqërinë e këtyre gjyshërve kaq simpatik …

“Gjyshërit e mi ishin duke pritur për njeri tjetrin në supermarket!”

Unë s’po qaj. Ti po qan! 🙂

What do you think?

Written by admin

Petulla Tradicionale në mëngjesin e Vitit të Ri! Nëse nuk keni gatuar ndonjë herë kjo është receta që do i surprizojë të gjithë!

Intelektuali që mbante “7 Kunguj në një Sqetull”, dashamirës i talenteve te reja! Ky ishte Muharrem Bejleri nga Libohova!