in

Kalaja e Gjirokastrës – Tjetër Pamje Shqetësuese!

Kulla Jugore e kalasë së Gjirokastrës është duke thelluar çarjen e evidentuar të paktën 12 vite më parë. Janë të paktën 3 çarje në strukturën e kullës por ajo e pozicionit ballor, ëshë duke u zgjeruar me shpejtësi./topchannel

 

 

Bashkohuni dhe ju me aksionin e studenteve te Gjirokastres:

What do you think?

Written by admin

“Tek Parku Rinia” – Atje ku bëhej dashuria, dhe çiftet “cimbisnin njëri-tjetrin”!

DHIMO PAÇELI – Biznesmeni që në Dyqanin e tij të Dhuratave në Qafë të Pazarit Ulte Çmimet për Ditën e Shën Valentinit!