in

Jorgo Mici me ekspozite personale ne Dervician

Jorgo Mici ” …. ekspozita personale me vizatimin e manastireshave Te Dropullit Te Upperm ne Dervician ne kuader te festivalit nderkombetar te kinematografise (Film i shkurter) organizuar me sukses nga vellezerit Kosta dhe Jani Zionga

 

What do you think?

Written by admin

Hamejte e Qafës së Pazarit në Gjirokastër që Vangjel Jovani dhe Nuro Alikua i paguanin me leke ne dore ndersa kuzhinierët me ndonjë të hollë nga xhepi dhe…

Kur dyqanxhinjte e Pazarit te Gjirokastres shkruanin me kalem kopjativ shenimin” Kthehem per nje çik…!”