in

Ja se si do te jete projekti i ri i linjes hekurudhore qe do te lidhe Shqiperine me Greqine

Mesohet se lajmin e kane bere publik mediat greke.
Projekti eshte pjese e planit te perbashket strategjik me linjen e Greqise dhe Shqiperise permes linjes ne Pogradec me nje gjatesi totale deri ne 130 km.
Projekti ka të bëjë me ndërlidhjen e Greqisë me Ballkanin dhe Evropën nëpërmjet hekurudhës. Ky projekt gjithashtu do te jete shume frytedhenes dhe per Shqiperine

What do you think?

Written by admin

Lajm i hidhur nga Amerika, ndahet nga jeta violinisti i njohur profesionist Polo Xhori

Veze me spinaq qe nuk e keni gatuar asnjehere keshtu