in

Ja Nje Vendim i Ri i Rendesishem i Qeverise Shqiptare ne Luften Kunder Konoravirusit

Nga sot spitalet private, hotelierit, etj. do jene ne dispozicion për çdo sherbim urgjence qe lidhet me koronavirusin, vendim qe merret nga qeveria ne kuadrin te luftes parandaluese ndaj virusit vdekjeprures.

Vendimi është marrë nga qeveria dhe Kryeministri Rama ka thene se:
Në varësi të dinamikës së spitalizimit të të prekurve nga COVID-19, me urdhër të Ministrit përgjegjës për Shëndetësinë, vendosen në dispozicion edhe strukturat private spitalore, ambulatore, hoteliere, autoambulancat dhe personeli përkatës, shëndetësor e mbështetës.

Kryeministri Rama paralajmëron se moszbatimi i këtij urdhri dënohet me gjobë në masën 5 000 000 (5 milionë) lekë. Në rast mosbindjeje pas vendosjes së gjobës, struktura përkatëse vendoset forcërisht në dispozicion të shërbimit publik shëndetësor dhe personeli përkatës është i detyruar të shërbejë nën drejtimin shtetëror të strukturës gjatë gjithë kohëzgjatjes së infeksionit.

What do you think?

Written by Admini

Shkrimtari Stefano Massini, 10 Gjëra që Nuk do të Jenë më të Njejtat…

“Të Ngopesh Duke parë”- Dunavati në Një Foto të Largët në Kohë që Nuk i Dimë Vitin