in

Lajm i mirë nga “Shqiponjat” e policisë së Vlorës

Policia u vjen në ndihmë disa familjeve në nevojë me ushqime bazike.

Seksioni për Rendin dhe Shqiponjat në Drejtorinë Vendore të Policisë Vlorë, me iniciativën e tyre kanë kontribuar disa të ardhura me qëllim që t’ju vinin në ndihmë disa familjeve në nevojë në qytetin e Vlorës.

Me ndihmën e Bashkisë Vlorë është bërë lista e 20 familjeve më në nevojë dhe është bërë shpërndarja e 20 pakove me ushqime nëpërmjet forcave Shqiponja.

What do you think?

Written by Admini

Rruga e Gjimnazit të Gjirokastrës në kujtime-“Kam mall, po s`mundem më tani”

Golëmi , fshati i largët malor i rrethuar me një kurorë malesh të lartë