in

Ja kush eshte Mesuesi i Vitit nga Gjirokastra

Nga faqja zyrtare e drejtorise te Zyres Vendore te Arsimit Gjirokaster mesojme se Mesuesi i Vitit i shpallur nga Minisitria e Arsimit eshte Gentjan Hykaj, mesues me nje përvojë 25 vjeçare në arsim nga të cilat 2 vite në drejtim.

Me shkallë kualifikimi “Mësues Mjeshtër”, vlerësimi A ( shkëlqyer).
Studime pasuniversitare në fushën e arsimit.
Me rezultate shumë të mira në provimin e Maturës Shtetërore pêr vitin mësimor 2020-2021 (nga 27 nxënës, 25 nxënës u vlerësuan me notën 10)
Vlerësim maksimal nga kolegët, nxënës dhe ish nxënës si dhe prindërit.

Suksese Gentjanit dhe nje vit të mbarë!
Mirënjohje Mësuesve!

What do you think?

Written by admin

Gezim Basha uron per Ditelindjen poetin Ilirian Zhupa

Gentian Mullaj nderohet me certifikaten per sherbime te dalluara