in

Ja Çfarë Thotë Doktori i Njohur Infeksionist Pëllumb Pipero dhe 10 rregulla Per t`u Ndjekur lidhur me Gripin dhe Koronavirusin!

 

Ja Çfarë Thotë Doktori i Njohur Infeksionist Pëllumb Pipero dhe 10 rregulla Per t`u Ndjekur lidhur me Gripin dhe Koronavirusin!

Doktori Pëllumb Pipero është një emër i njohur i shëndetësisë shqiptare. Lidhur me situaten e krijuar, ai ka folur ne News 24 dhe ka kerkuar qe njerezit te mos alarmohen dhe te dine dallimin midis gripit te zakonshem dhe koronavirusin.

Doktori sqaroi qe, edhe pse shenjat jane te ngjashme, te rritet kujdesi ndaj vetes po jo qe te semuret me grip te vihen ne alarm per faktin se kane kolle, temperature dhe ethe,mbasi shenjat e koronavirusit perfshijne edhe vështirësinë në frymëmarrje.

Doktor Pipero tha se ne vend me shume se sa rrezik per perhapjen e ketij virusi, ka panik.

Ne ndihme te lexuesve po percjellim kete tabele me keshilla te Qendres Shendetesore nr. 8 ne Tirane qe duhet ta lexojne te gjithe, vecanerisht prinderit.

 

 

 

 

What do you think?

Written by Admini

“ Kur e Ke Lekun e Hedh Shurrën Përpjetë, Po Kur Nuk E Ke, Si Thuhet?- Gjeni dhe Komentoni Shprehje Të Ngjashme e Të Kundërta.

Foto e rrallë/ Këngëtarja e Njohur Luçie Miloti me Artistin e Popullit Naim Frashëri