in

Respekt dhe mirenjohje per doktoreshen e njohur Violeta Bashimi

Iljaz Memushi:Nje takim me doktoreshen e njohur Violeta Bashimi qe ka rritur e eshte kujdesur , per tere ato breza femijesh.

Respekt dhe mirenjohje per kete grua kaq fisnike qe i ka dhene kaq shume qytetit dhe spitalit Omer Nishani.

What do you think?

Written by admin

Foto e larget ne kohe qe flet per nostalgji dhe kujtime

Kujtojme/ Ilo Balloma, mjeshter i perpunimit te drurit, mesimdhenes dhe drejtor i komunales qe deren per pritjen e qytetareve e mbante gjithmone te hapur