in

Foto e larget ne kohe qe flet per nostalgji dhe kujtime

Kjo foto eshte e larget ne kohe. Dime vetem kaq: I perket nxenesve te nje klase te shkolles se mesme industriale te qytetit te Gjirokastres.

Nuk dime gje per vitin, as kur eshte realizuar, as ndonje nxenes nuk njohim. Kjo edhe per faktin se mbi foto sikur ka rene nje hije e lehte si per te fshehur fytyrat e qeshura te nxenesve. Po nje sy i stervitur me siguri qe nuk gabon.

Perqendrohuni dhe me siguri dikush do te njohi veten, shokun dhe shoqen e klases. Pa provojeni dhe na shkruani!

What do you think?

Written by admin

Lajm i hidhur : Eshte ndare nga jeta inxhinieri i njohur gjirokastrit Albert Lenja

Respekt dhe mirenjohje per doktoreshen e njohur Violeta Bashimi