in

Si thone ne Gjirokaster, “Hajde te dalim nje xhiro nga Nenkalaja!” ( Me foto nga Albana Maliko)

….ku dhe guri flet me gjuhen e zemres….

Ne kete pasdite, kur dielli eshte ne perendim, eshte koha per nje xhiro nga rruga e nenekalase. Le te shetisim ne soditjen  e fotove te derguara per gjirokastraonline nga Albana Maliko, banore e lagjes Pazari i Vjeter Gjirokaster.

What do you think?

Written by admin

Ne kete rruge thoshnim ” Duroni dhe pak, 15 minuta rruge kemi deri tek Ura e Lumit!”

Ne foto, dikur, shtabi i çetes ,shkolla Koto Hoxhi ne Gjirokaster