in

Gjirokastra në punimet e Ervin Shametit-Urime dhe krijimtari të mbarë!

Gjirokastraonline dhe me pare ka publikuar punimet me laps te Ervin Shametit. Ato jane me nivel artistik dhe flasin per krijimtari ne rritje.

Disa nga keto punime po i percjellim edhe per ju, duke i uruar Ervinit te promovoje qytetin tone te gurte, Gjirokastren qe eshte terheqese e befasuese per cdo krijues, sikunder eshte dhe Ervini, piktor me stil te vecante, ne punime me laps.

Bashkojme urimin tone edhe me ate te Drejtorise Rajonale te Sherbimit Social Shteteror Gjirokaster qe pergezon . vlereson dhe uron Ervinin per shendet dhe krijimtari te mbare!

What do you think?

Written by admin

Tifozëria, kur Saranda luante me Gjirokastrën: Rrugë e re ndërkombëtare , Çukë -Korfuzë me komardare…

Përkujtohet 4 Dhjetori i vitit 1912, ngritja e Flamurit të Lirisë në Kështjellën e qytetit të Gjirokastrës