in

Gjirokastra 15 vjet pasuri boterore, programi i festes (Aktivitetet)

Gjiirokastra 15 vjet ne UNESKO, pjese e pasurise boterore, eshte ngjarje madhore qe festohet me shume aktivitete organizuar nga Bashkia e qytetit.

Ja programi i hartuar me aktivitetet kryesore:.

Ftesa per pjesemarrje eshte per te gjithe banoret dhe per cdo vizitor vendas dhe i huaj qe ndodhet apo eshte pergatitur te vizitoje qytetin e UNESKOS.

What do you think?

Written by admin

Kujtesë/Gjirokastra 15 vjet në Unesko dhe një monument i munguar…

Ky qumështor i hapur nga lart, si quhet në Gjirokastër?!