in

Gjeni nga kush dhe nga ç`pozicion eshte  realizuar kjo foto?

Nga cdo kend qe ta fotografosh Gjirokastren eshte e bukur. E tille duket dhe sot edhe pse dielli pervelon, temperaturat te larta ndryshe nga cdo dite tjeter.

Kjo foto ka dhe nje autor/e. Perpiquni ta gjeni, si foto eshte shperndare nje ore me pare.

Gjeni nga kush dhe nga ç`pozicion eshte  realizuar kjo foto?

Provoni kujtesen !

What do you think?

Written by admin

25 vjet nga ndarja/ Kujtojme shoferin e urbanit , gjirokastritin Turabi Bixhaku

Te kendshme dhe te pritshme oret e punedores dhe vizatimit, ju kujtohen punet e para ?