in

Gjeni Ku Ndodhen dhe Emrat e Disa Kishave Monumente Kulture në Rrethin e Gjirokastrës

 

Ne Gjirokaster dhe fshatrat e saj ka Monumente te rendesishme, sic jane dhe shume Kisha, te shpallura Monumente Kulture.

Ja disa Kisha.Gjeni ku ndodhen dhe emrat qe mbajne:

Ku ndodhet Kisha e Profetit Ilia?
Kisha e Shen Nikolles ndodhet ne fshatin…?!
Po Kisha e Shen Anastasit ne cilin fshat ndodhet?
Kisha e Shen Marise dhe Kisha e Shen Anes ku ndodhen?
Si quhet Kisha e fshatit Selcke?
Ku ndodhet Kisha e Mezharit?
Si e ka emrin Kisha ne fshatin Skore?
Ne cilin fshat ndodhet Kisha e Shen Nikolles?
Po Kisha ne fshatin Zervat si quhet?
Thoni emrin e Kishes ne fshatin Vllahogoranxi dhe ku ndodhet Kisha e Manastirit te Shen Triadhes?

What do you think?

Written by Admini

“Do sjellim punetore nga jashte” Pergjigjia e Kryeministrit ndaj Studenteve te Habitur nga Oferta e Punes ne Ndertim!

Brez i Qëndisur me Ar Dhuratë Për Justin Godart dhe Çfarë Ka Thënë Ai për Çerçiz Topullin