in

Gjejeni: Vjeshta në natyre apo në pikturë?

Ndryshe nga stinet e tjera, Vjeshta eshte befasuese me ngjyrat e saj.

Ja si na shfaqet, ne pikture apo ne natyre?

Gjejeni, shikojeni me vemendje kete foto e mos u nxitoni!

Vjeshta nuk eshte e lehte per ta zbuluar!

Nga Fushebardha Tourisme

What do you think?

Written by admin

Sot mbushen 3 vjet qe na mungon mesuesi dhe gazetari i njohur gjirokastrit Luan Fino

Ja se si te pergatisim Fokacen ne shtepine tone…