in

Gezuar Diten e Veres!

Gezuar Diten e Veres!

Sot Diten e Verës e festojme sic eshte tradita dhe zakoni, me levizje, shetitje ne natyre,me urime ne tryeza te perbashketa dhe jo vetem familjare.

Ballokumet embelsia e festes jane ne tryeze, edhe te tjerat gati jane…

Nga zemra na del urimi : Gezuar Diten e veres! Shendet e jete me te mire! Gezuar!

What do you think?

Written by admin

Urim per grupin folklorik” Gurra e Picarit” qe sot ka Ditelindjen, krijuar ne vitin 1991

Vjosa, Park Kombëtar, DiCaprio: Do të rrjedhë i lirë përgjithmonë