in

Gezohen banoret e fshatit Kerre, permiresohet infrastruktura rrugore…

Me ne fund pas nje periudhe 3o vjecare, banoret e fshatit Kerre te Bashkise Dropill po i gezohen nderhyrjes se re te permiresimit te infrastruktures rrugore.

Ata tani jane perballe faktit te kryer. Kryetari i Bashkise Dropull,z. Dhimitraq Toli, beri realitet nje premtim te tij elektoral nga viti 2019.

Ne afatin e vendosur, perfundoi mirembajtja dhe rehabilitimi i nje segmenti te rruges se Kerres , realizuar me mjetet dhe makinerite e Bashkise.

What do you think?

Written by admin

Kur lulet ripërtërihen çdo vit pranë njëra tjetrës, në ngrohtësinë e diellit, ujit dhe tokes…- Nga Vjollca Koko   

Kur e sjell lepurin ne pallat dhe ate “e merr malli per shoket”…