in

Thirrje nga Amerika, studjuesi i njohur Gëzim Basha:Eksperienca ime me Covid-19: përdor maskë!

Une e mora Covid-19, per shkak te nje bezdie per te perdorur maske në ambjente publike. 9 dite pas testimit, perveç humbjes se pjeseshme te shijes, nuk pata pothuajse asnje simptome; temperatura, indikatori kryesor, ishte perdite 36 grade Celsius. Diten e 10 pata veshtiresi ne frymemarje, diten e 14 u riktheva në gjendje normale pasi mu desh te rija 4 dite ne spital, per te mbajtur nen vezhgim nivelin e oksigjenit.

E postoj kete status i shtyre nga rritje e numrit te infeksioneve në Shqiperi. Menyra me e mire per te penguar perhapjen e Covid-19, sipas studimeve, mbetet perdorimi i maskes. Sot New York kishte vetem 900 raste te reja, kurse Florida ku perdorimi i maskes në plazhe konsiderohet marrezi, kishte 5200 raste te reja…

Perdorimi i maskes në publik po behet detyrim i pergjegjshmerise personale ndaj publikut. Guvernatori i NY, Cuomo gati klithi, “Wear a goddamn mask,” vure ate dreq maske !?

What do you think?

Written by Admini

QKVF/Mjeshtri i gërnetës dhe artisti i shquar popullor Laver Bari Nurka

Stuhi e frikshme në Gjirokastër! Humb jetën një djalë i ri,goditet nga rrufeja ne zonen e Dropullit