in

Foto nga Shkolla e Mesme Pedagogjike “Pandeli Sotiri”, Institucioni i Parë Arsimor në Gjirokastër…

Shkolla e mesme pedagogjike “Pandeli Sotiri” është institucioni i parë arsimor në Gjirokastër për përgatitjen e mësuesve te ardhshëm.

 

Në këtë shkollë kanë dhënë mësim breza mësuesish me kontribute të vyera në përgatitjen e mësuesve të rinj që punuan në mbarë shkollat e Shqipërisë.

 

Edhe kjo foto na kujton disa prej tyre:

 

Fotot nga faqja Muzeu Kokalari

 

Ja, Tajar Kokalari, Elmaz Shkurta, Jani Zhupi, Ali Fico, Bekim Harxhi, Yzeir Poshi, Lulu Poshi, Dashmir Gega, Novruz Braho, Donika Çarçani, Valentina Kote, Riza Sinojmeri,Vaso Papa,Lavdërim Çoçoli, Leonidha Xuhano, Hekuran Dunavi,Tholloraq Qirko, Andrea Toli, Telat Zhuzhuni, Muhamet Sinani, Niko Gjoni, Naxhi Mamani, Thodhori Bezhani, Hektor Vehbiu, …

 

Nderim dhe respekt, për përkushtimin, cilësitë dhe vlerat që përcollën në mësimdhënie, ne edukimin dhe formimin e mësuesve të ardhshëm.

 

Homazh per ata qe nuk jetojnë!

 

 

What do you think?

Written by admin

Drejtori Francez i Gjimnazit të Gjirokastrës dhe Ngjarja në një nga Trenat e Parisit…

Nxënësit e gjimnazit “Asim Zeneli” në Gjirokastër – Foto e Vitit 1952!