in

Festivali Isopolifonise ne Vlore: Grupi Polifonik i Grave te Dropullit te Siperm dhe Grupi ” Argjiro” Vlresohen me cmim te Dyte

Artdashesit vlonjate kane mirepritur grupin polifonik te grave te Dropullit te Siperm, ashtu dhe Grupin “ Argjiro” te qytetit,  pjesemarrese ne Edicionin e 13-te te Aktiviteteve Folklorike qe organizohen cdo dy vjet nga Ministria e Kultures ne bashkëpunim me Qendrën Kombëtare të Veprimtarive Folklorike.

Ky  edicion i sivjetshem iu perkushtua Isopolifonise dhe Qarku i Gjirokastrës u perfaqesua nga Grupi Polifonik i Grave te Dropullit te Siperm dhe Grupi ” Argjiro”.
Koordinator i ketij Edicioni per Qarkun e Gjirokastres ishte Këshilli i Qarkut.
Ne fund te Aktivitetit ,grupet qe perfaqesuan Qarkun e Gjirokastres fituan cmimin e dyte.

What do you think?

Written by Admini

Tradita e Gjirokastritëve në Kopshtari: “Të mbjellim Pemë në anë të Murit që kalimtarët të Zgjasin Dorën dhe të Hanë pa Frikë”

Misra te ziera ne Bragaç – Ju ka Marre Malli?!