in

Feste, tradite, kulinari, kenge e valle per çeljen e sezonit turistik ne fshatin Sotire

Bashkia e Dropullit dhe Pogonit organizoi sot në Parkun e Bredhit të Sotirës, në fshatin Sotirë, në një mjedis tē ngrohtë e mikpritës çeljen e sezonit turistik.


Me urimet më të mira për një sezon të mbarë turistik për të gjitha fshatrat e mrekullueshme të Bashkisë Dropull ftova të gjithë të rinjtë dhe banorët e kësaj zone të aplikojnë në të gjitha thirrjet që qeveria shqiptare hap për zhvillimin e turizmit, të bisneseve të reja, të eco-fermave etj.
Sitet arkeologjike, bukuritë natyrore të panumërta, objektet shekullore të kultit, mikpritja dhe bujaria e dropullitëve janë vetëm pak nga ato që mund të ofrojë kjo zonë.
#SezontëMbarëTuristik- ka shkruar ne faqen e saj ne fb Lindita Rova, kryetare e Keshillit te Qarkut te Gjirokastres.

What do you think?

Written by admin

Valter Memisha shkruan per takimin me gjeniun e letrave shqipe, me personalitetin me te shquar te kultures sone kombetare z.Ismail Kadare

Gjirokastriti Roland Lloçko qe mban mend te gjitha targat e mjeteve te institucioneve dhe ndermarrjeve te Gjirokastres