in

Feste e madhe sot ne fshatin e bukur Sotire te Dropullit te Siperm(Foto)

Feste e madhe sot ne fshatin e bukur Sotire te Dropullit te Siperm.

Gjalleri qe ne oret e para te mengjesit, gara e ngjitje ne mal, kulinari e pije freskuese, dashuri e vellazerim.

Kjo ishte atmosfera e shprehur ne gezimin e banoreve dhe te ardhurve nga fshatrat e tjera dhe Gjirokastra e me gjere.

Me te gezuar e te qeshur femijet e ekipit Murgana Action qe jane pergatitur gjate gjithe kesaj kohe per te sjelle nje eveniment te madh sportiv, te dukshem per te dhenat e kesaj zones turistike.

Fotot e mëposhtme nxjerrin në pah ngjarjen madhështore që u zhvillua sot në Sotirën e bukur turistike me te ardhme te sigurte per turizem gjithevjetor.

MURGANA RUN

Maratona e vrapimit në garën prej 5 km dhe 15 km . Urojmë që të bëhen sa më shumë aktivitete të tilla .Respekte dhe urime organizatorëve.

What do you think?

Written by admin

Gjeni veten ne kete foto te larget, miting ne Sheshin e Çerçizit ne Gjirokaster

Kush e ” pushtoi” sot Fushen e bekuar te Çajupit?