in

Festa ne Gjirokaster/ Miq myslimanë, Fitër Bajram të gëzuar dhe Zoti ju shpërbleftë me mbarësi e çdo të mirë që dëshironi.

PER FESTEN E SHENUAR TE FITER BAJRAMIT NE GJIROKASTER KA URUAR EDHE KRYEBASHKIAKU FLAMUR GOLEMI:

Miq myslimanë, Fitër Bajram të gëzuar dhe Zoti ju shpërbleftë me mbarësi e çdo të mirë që dëshironi.

What do you think?

Written by admin

Supe magjerice sipas tradites se Pashkeve

UMBERTO ECO: ÇFARË DOMETHËNË TË JESH INTELEKTUAL?