in

E Pathëna e Puthjes së Parë të Kryebashkiakut të Tiranës Erion Veliaj me Ajolën!

E verteta e puthjes se pare të Kryebashkiakut te Tiranës me Ajolën!

Erion Veliaj tani ne RTV Klan në emisionin “ Në kurthin e Piter Pan “

Nje nga vogelushet e pyet:

Kur e keni puthur Ajolën per here te pare ?!

Ja dhe përgjigja e Erionit:

Ajolën e njoha në Paris dhe për herë të parë e putha ne takimin e dyte! ?

What do you think?

Written by admin

Rrëfimi Prekës i Anilës për Nënën e saj Adriana Qoftea, Spikeren e Parë të Radio-Gjirokastrës!

1 Maji në Gjirokastër – Si Festohej ndër Vite kjo Festë në Pikat Turistike!