in

Dy gezime ne nje dite per Dr. Kostandin Balloma, dasma e vajzes, Kristines dhe pagezimi i dy niperve

Miq te faqes tone, te ftuar ne dasmen e vajzes se Dr. te njohur Kostandin Balloma na shkruajne dhe na kane derguar disa foto nga atmosfera e krijuar ne dy ceremeonite e bukura familjare:

Dasma e vajzes dhe pagezimi i dy niperve te Dr Kostandin Balloma.

Ceremonite jane zhvilluar ne dy ambiente te ndryshme; e para ne kishen e qytetit  me pjesemarrjen e gjere te familjareve dhe miqve ne pagezimin e dy niperve.

Darka e dasmes se vajzes, Kristines, eshte organizuar ne nje ambient teper te bukur ne mes te detit ne Ksilokastro te Greqise.

 

Ne dy ceremonite vec familjareve, te afermve dhe miqve, gezimit te ciftit i jane bashkuar edhe figura te njohura te mjekesise shqiptare, greke etj.

Gjate darkes, bashke me urimet “ Çifti te trashegohet me jete te gjate e te lumtur’, qe ka kaluar ne nje atmosfere teper te bukur festive familjare dhe shoqerore, jane kenduar edhe kenge e hequr valle tradicionale te Gjirokastres.

 

What do you think?

Written by admin

Hulo Kokalari i shkruan shkrimtarit Avdulla Kenaçi per vellimin me tregime e novela “Shtegtimi i Fundit”

Ne dy foto grupi i famshem folklorik i fshatit Saraqinisht