in

Droni ndjek 2 Gjirokastritë në Manalat – Fshihen në Përrua… (Pamjet Filmike)

Te gjithe qytetaret jane te lejuar te levizin vetem ne oraret e percaktuara nga qeveria per te shmangur perhapjen e koronavirusit.

Por nuk ka ndodhe keshtu me dy gjirokastrite te cilet jane kapur me dron ne momentin kur kane ikur me vrap drejt nje perroi per te shmangur gjobat e policise, thote Panorama.

Pamjet jane filmuar ne lagjen Manalat te qytetit te Gjirokastres.

Qeveria Shqiptare per te ndaluar perhapjen e koronavirus ka marre masa per te vendosur gjoba tek individet te cilet jane te pabindur ndaj urdhrave per izolim.

What do you think?

Written by Admin

Shqetësimi i mjekut te njohur Edmond Stojku per rreziqet nga infektimi me COVID-19 i personelit mjekësor

Njeriu qe rronte ne paqe me veten dhe te tjeret- Nga Andon Lula