in

Doli libri “Tepelena studime historike 1912-1944”, me autor Xhezo Cana

Doli libri “Tepelena studime historike 1912-1944”, me autor Xhezo Cana.

Me kete rast, autori falenderon Bashkine Tepelene, kompanine “Al Building” ,kompanin ERMAL SHPK, qe ndihmuan botimin e ketij libri si dhe miq te vertete te mire si Ilir Dedaj , Benar Malaj .

Ne kete liber qe bazohet ne punen disavjecare nga studimet ne arkiv dhe bibloteken kombetare, pasqyrohen veprimtaria politike dhe historike e Tepelenes ne perudhen 1912-1944.

Ne liber ka te dhena per historine, personazhet, statistika popullsie, arsimi per çdo fshat te rrethit Tepelene etj.

URIME AUTORIT DHE PER LIBRA TE TJERE!

What do you think?

Written by admin

Gjelat e detit te Baldushkut ne Gjirokaster, si thoni do ta nderrojme gojen apo perseri qengj te pjekur ne hell?!

Miremengjesi nga Cfaka! -Si u gdhite, mire jeni ju andej nga Amerika?-Mire, mire, c`thone Krishtlindjet, e bere bakllavane e Vitit te Ri?!