in

Ditelindja e Piktorit te njohur Jani Zoko

Sot urojme per Ditelindjen piktorin e njohur Jani Zoko

I UROJME SHENDET , JETE TE GJATE E TE LUMTUR DHE KRIJIMTARI TE MBARE !

Jani Zoko hapat e para si piktor i hodhi ne Gjirokaster.

Fillimisht me laps dhe penel ka hedhur ne leter e tellajo pejsazhin e qytetit karakteristik, Qafen e Pazarit,shtepite dhe portat karakteristike.

 

Ai ka marre pjese ne ekspozitat lokale e kombetare.
Pas vitit 1990 ka emigruar dhe krijimtarine artistike e ka prezantuar dhe ne ekspozita vetjake e ato ne grup me piktore te tjere.

Gezuar Ditelindjen JANI !

FESTOFSH DHE 100 VJETORIN ME SHENDET DHE KRIJIMTARI TE PASUR !

What do you think?

Written by admin

Mirela Kumbaro:” Është koha të them se detyrat në qeverisje, angazhimi si deputete në Qarkun e Gjirokastrës, janë tashmë pjesë e jetës time aktive…”

Tahir Boçi:”Me aktorin shqiptaro-amerikan Xhim Belushi.Shqipërinë e kishte vizituar dy herë dhe kishte vetem nje peng…”