in

Dite te mbare me kujtime per te madhin Mentor Xhemali!

Ditë të mbarë!

Me një nga zërat më të bukur jo vetëm operistikë, por edhe të këngës popullore përmetare, të madhin Mentor Xhemali, ju uroj një fundjavë të këndshme!- shkruan ne faqen e saj ne fb ministrja e Kultures Elva Margariti.

What do you think?

Written by admin

Me hidherim njoftojme se eshte ndare nga jeta inxhinieri i njohur gjirokastrit Isuf Kore.

Lunxhëria visi me heshtje dhe kambana me gjuhë -Nga Aleksander Çipa