in

Dita e Baballarëve, Dita e Babait, Respekt, Mirënjohje dhe Nderim!

 

Sot eshte Dita e Baballareve, Dita e babait,( sic kemi dhe festojme Diten e Nenes).

Kjo Dite eshte tradicionale dhe festohet ne gjithe Boten, po qe virusi si tek ne, ju ka prere krahet e kembet njerezve per te levizur e per t`i uruar e pershendetur nga afer ndaj dhe pershendesin me mesazhe, telefonata dhe pelqime ne fb.

Respket e nderim per baballaret qe nuk rrojne me po qe punuan aq shume per mireqenien e familjes dhe te miren e vendit, respekt e nderim edhe per baballaret e sotem qe vazhdojne te punojne duke sakrifikuar dhe nga shendeti per nje familje dhe shoqeri te shendetshme, te mire e te qyteteruar.

What do you think?

Written by Admini

Cilët Janë Djemtë Gjirokastritë që “Pushtuan ” Majën më të Lartë të Malit të Gjerë!

Lidhja e Shkrimtarëve dhe Krijuesve Jonianë të Sarandës Promovon Librin e Poetes se Re Griselda Veli