in

Cfare do te behet me lumin Vjosa? 30 shkencetare te huaj zbresin ne terren…

Sot kane zbritur ne terren per te studiuar dy dege kryesore te lumit Vjosa 30 shkencetare. Mesohet se ata jane nga vende te huaja dhe kane bere gati te dhenat qe do te perdoren per te kundershtuar ne gjykate projektet e planifikuara te hidrocentraleve. Sipas njerit prej shkencetareve, prof. Fritz Schiemer, Vjosa eshte si trungu e cila do te shkaterrohet nese priten deget e saj. Ndersa nje shkencetar tjeter shprehu se: Ne ofrojme mbeshtetjen tone ne mbrojtjen e rrjetit unik te lumit Vjosa dhe krijimin e parkut kombetar te lumit te eger te Europes.

What do you think?

Written by admin

Mall dhe nostalgji per shtepine dhe Gjirokastren ne vargjet e Merita Mustes

Ja pse ne tregjet e fruta-perimeve te ze goja lesh !