in

Byreqet e Korçes dhe Gjirokastres po te tjeret si i bejne?

Miku i faqes tone Apostol Buzopullos Buzi na shkruan:

Keto dy byreqe i bleva dje ne Korçe, nje me spinaq dhe nje me gjize.
Po t’ja hidhje qenit nuk do ti vinte ne goje,
Mos kujtoni ju korçaret se ne Gjirokaster i bejne me te mira, aty me keq akoma,
Konkluzioni ?
Privati kerkon te nxjerri dhjame nga pleshti.
Po ju vajti mendja per byrek merrni nje pako me pete dhe bejeni vete do t’ju veje ne shpirt.
Dita mbare sot miq, mikesha, zonja dhe zoterinj ,

What do you think?

Written by admin

Vjollca Koko: Për Rokin kujdeseshin të gjithe banorët e pallatit

Kampionati kombetar Body Building ne Gjirokaster