in

Bleu Paruke Luani për Qenin por Rezultati ishte tejet Zhgënjyes!

Çështja me blerjet online është se ju nuk e dini se çfarë jeni duke blerë. Ndërsa fotografia mund të duket shumë e mirë për modelin, manakinën, shtëpinë e improvizuar ose çfaredo gjeje, mund të jetë vetëm aftësi e mirë fotografimi, ndriçim i mirë ose madje edhe pak fotoshop.

 

Një burrë po navigonte nëpër eBay dhe mbëriti në një artikull mjaft të interesant për qenin e tij Labrador / Retriever.

 

 

Duket si një paruke e luanit që ju mund t’i bashkëngjitni qenit tuaj për ta bërë atë të duket si mbreti i xhunglës. Për më pak se një fëmijë, nuk kishte asnjë dyshim se kjo do të ishte një blerje e mirë.

 

Greg Eckersley e bleu dhe priste me padurim produktin.

 

Dhe ja, kur mbërriti, nuk ishte saktësisht ajo që u reklamua.

 

 

Ajo dukej më shumë si një tog me lesh apo paruke qe skishte lidhje me luanin dhe në fund qeni vetëm dukej sikur po përpiqej të mbulonte një koken sikur te ishte tullac.

Greg tha: “E kuptova kur e mora, ishte shumë e vogël, por ia vura atë dhe ai beri atë fytyrë me sytë e tij. Ishte nje moment gazmor per te filluar këtë mëngjes. “

 

Mesazhi i tij është pëlqyer, shperndarë dhe komentuar më shumë se 18.000 herë dhe njerëzit e kanë krahasuar qenin e tij me një grup njerëzish të ndryshëm.

 

 

Nga Rod Stewart në Tina Turner, njerëzit në mediat sociale u kenaqen duke krahasuar qenin e shkrete të Gregut.

 

Natyrisht, pronari i përkëdhelur nuk donte t’i mbante “paruket e luanit” dhe kërkoi ta kthente atë me rimbursim.

 

Shitësi e pranoi kthimin dhe ofroi £ 1 dhe madje e lejoi që ta mbante në rast se donte t’ia jepte një shoku që kishte një qen më të vogël.

 

Gregu tani ka një kujtim për ta parë kurdo që ai ka nevojë për të qeshur me te madhe.

 

Ja cfare ndodh kur blen online si psh ne ebay!

 

 

What do you think?

Written by admin

Profecia e Shën Kozmait për Ali Pashë Tepelenën kur ky e pyeti Nëse do të Shkonte Ndonjëherë në Stamboll!

Shtëpia e Pionierit sot Qendra Kulturore “Fato Berberi”, Përherë një Vatër e Edukimit të Fëmijëve!