in

Blendi Gonxhja:RETRO N’SOKAK ne kujtime dhe foto

Blendi Gonxhja:Rikthehemi në kujtime magjike përmes këtyre fotove-ditar te një nga eventet më të dashura RETRO N’SOKAK!
Dy vite më parë, festuam në qytetin muze të Gjirokastrës së gurtë! Mjete historike, festival jazz & swing, targa suvenir e plot aktivitete të tjera, gdhendën kujtime të bukura për të gjithë pjesëmarrësit.

What do you think?

Written by admin

Sot urojme per Ditelindjen Niko Kaçin, inxhinierin e njohur te pyjeve te Gjirokastres

Lajm i hidhur: Ndahet nga jeta pedagogu i Universitetit te Gjirokastres Gezim Rredhi