in

Vini kujtesën në provë për këtë bukuri të shfaqur në dritë të diellit!

 

Foto-pamje e se shkuares, jo e kohes se sotme dhe, duke e pare me kujdes , ne shikim te pare, edhe veshtiresohesh, te ngjan me tablo ku piktori ka derdhur ngjyrat e pranveres.

Sa bukur thua, te prek krejt pamja, bukuri e shfaqur ne drite te diellit, te qetesohen syte e te paqtohet shpirti i trazuar.

Nderkohe dhe pyet po ku ndodhet nje mjedis i tille?

Ne cilin qytet?

Vini kujtesen ne prove!

Per ndjekesit e faqes tone te rritur e kemi fjalen se foto eshte e viteve te pas 90-tes.

Kush e ka vizituar me pare  ka rastin te beje nje “ shetitje “ me mendje dhe te tregoje si e kujton dhe a ka ndodhur ndonje ndryshim ?

What do you think?

Written by Admini

Ushqimi me i rendesishem, ne vaktin me te rendesishem te dites

101 vjeçare Vitua e Lame Arsenit në Pazar të Vjetër të Gjirokastrës që thoshte vjershat e Koto Hoxhit dhe 1 muaj se të ndahej nga jeta