in

Studimet tregojne, vajza, doni bel me te holle, hani sa me shume agrume

Agrumet janë ndër frutat më të dashura për njerëzit, të cilat japin përfitime të shumta edhe te shëndeti.

Një hulumtim i botuar në gazetën kërkimore të fizioterapisë, i cili analizoi 13 studime nga e gjithë bota që përfshinin 921 njerëz, tregoi edhe një herë pse ia vlen të konsumoni agrume.

Studimet treguan se ngrënia e agrumeve ose ekstrakti i tyre mund të zvogëlojë ndjeshëm peshën e trupit.

Të dhënat e hulumtimit zbuluan se agrumet dhe ekstraktet e saj zvogëluan peshën e trupit me një mesatare prej 1.2 kilogram për person dhe pothuajse 2.5 centimetra të perimetrit të belit dhe ijëve.GazetaExpress/

What do you think?

Written by admin

Mos u kerkoni fëmijëvë të marrin dhjeta, por kërkoni të zhvillojnë imagjinatën dhe…

Njihuni me shqiptaren nga Gjirokastra që mposhti 12 shtete në Rusi dhe solli kupën në shtëpi