in

At Thodhori Nikolla: Për shumë vjet Pashkët miq !Muaj të mbarë !

Dy urime bashke percjelle per besimtaret dhe miqte e tij At Thodhori Nikolla nga Gjirokastra, sot ne Diten e Pashkes se Mdhe.

Ja Urimi:

Për shumë vjet Pashkët miq !Muaj të mbarë !

Gezuar, me swendet Pashket! Te gjitha te mirat ju percjellshim gjate gjithe jetes!

What do you think?

Written by admin

Java e Pashkes se Madhe ne kujtimet e Baçi Mukes

Mesoni nga Di gjirokastritet ç`thoshnin burrat e vjeter te Gjirokastres kur shikonin vajzat e bukura ne rrugen e Ndene Kalase!