in

Ambasadorja Amerikane në Shqipëri Yuri Kim: U surprizova! Ne nuk kemi asnje lidhje me “manifestimin” e sotëm!

Ambasadorja amerikane në Shqipëri Yuri Kim ka reaguar menjëherë pas përfundimit të manifestimit të thirrur nga Presidenti Meta.

Ndersa ka pare zhvillimet ne protesten e sotme ajo tha:

“U surprizova nga flamujt amerikanë në manifestimin e sotëm, por që të sqarojmë çdo ngatërresë, ndonëse qeveria amerikane mbështet çdo protestë paqësore, ne nuk kemi asnjë lidhje me ‘manifestimin’ e sotëm”,

shkruan ajo në Twitter.

What do you think?

Written by Admini

Presidenti Ilir Meta Paralajmeron Shperndarjen e Parlamentit Live nga Protesta

Kujtesë/ Dashuri, Mirënjohje dhe Nderim për Mësuesit !