in

Aleksandër Çipa: ” Xhevahir Spahiu Majë e Lartë e Gjithëkohshme e Kulturës Sonë të Shkrimit dhe Ligjërimit Poetik”.

 

Aleksander Çipa, Kryetar i Unionit te Gazetareve Shqiptare, me rastin e 75 vjetorit te Lindjes te Poetit Xhevahir Spahiu, ka percjelle ne faqen e tij ne fb nje mesazh mirenjohjeje dhe Urimin Jetegjate per  Poetin e Madh te Fjales Shqipe:

“ Xhevahir Spahiu eshte Poeti i madh i fjales shqipe dhe i letersise sone, shkruan Aleksander Çipa. Eshte nje maje e larte e gjithekohshme e kultures sone te shkrimit dhe ligjerimit poetik.
Xhevua eshte nje shpirt dhe fytyre e dashur dhe i shtrenjte per familjen Çipa. Xhevua eshte Njeriu qe me shkakton me artin e vet emocionin e poetit te shkelqyer te amtaresise sime. Me poezine e tij ndihem vetvetja ne idealitet, ne perkatesine dhe identitetin unik shqiptar.
Ati im Lefteri, e quan Xhevon: Kambane te Poezise shqipe.
Jetegjate Xhevahiri yne i madh!”.

What do you think?

Written by Admini

“Sot është 102 Vjeçe” – Gruaja më e Moshuar në Amerikë është nga Gjirokastra! Ja Sekreti i saj pa pirë asnjë ilaç!

Ka Ndodhur/ Tregu i Gjirokastrës Eshtë Dëmtuar Rëndë Nga Një Zjarr i Madh!