in

Aleksander Çipa per gjirokastraonline:Nata e parë e FFK Gjirokastër 2023

Nata e parë e FFK Gjirokastër 2023


Nata e parë e Festivalit Folklorik Kombëtar Gjirokastër. Një manifestim që mungoi tetë vjet në traditën 55 vjeçare të këtij festivali që mbetet i rrallë për shpalosjen plotësore të pasurisë folklorike shqiptare. Në këtë natë u ndodha në krah, me një çift italianësh të ardhur enkas për ngjarjen. Prej disa vitesh jetojnë në Shkodër. E çmojnë këtë festival si një paradë sfidante të pasurisë kulturore, etnografike, koreografike, melodish dhe zërash të folklorit shqiptar.
Kjo është një zili e bukur e të huajve….

What do you think?

Written by admin

Filloi Festivali Folklorik Kombëtar i Gjirokastres

Aleksander Çipa : Sot dita e dytë e FFK Gjirokastër Vlora vjen me prurjet e veta