Po bie borë në Gjirokastër...

Po bie bore ne Gjirokaster…
Sa mire, na ka marre malli…
Cdo dimer jemi mesuar ta shohim e ta prekim….

Bashke me driten e dites se re, neser qytetin do ta shohim te zbardhur…

Le te presim !…

Po bie bore ne Gjirokaster, po ende nuk ka shtruar mire.

” Shtresa” e bardhe ka shtruar ne faqet e Malit te Gjere, ne shtepite ne maje te Dunavatit, ne Kuculle dhe ende nuk ka shtruar ne Qafe te Pazarit…

Behuni pak Femije dhe gjume te embel, duroni deri neser!