Një Flaut i Ri për Anxhelon - Ministrja Kumbaro Vizitë Surprizë në Shkollën Artistike të Gjirokastrës!

Ministrja e Kulturës Mirela Kumbaro Furxhi vizitoi para disa ditesh shkollen artistike “Feim Ibrahimi” ne Gjirokaster dhe u takua me nxënësit e talentuar të muzikës, pikturës e skulptures.

 

 

Anxhelo nga Permeti eshte flautisti i ri te cilit i dhuroi nje flaut te ri siç e deshironte.

 

 

Ky eshte vetem fillim projekti i Ministrise se Kultures per te plotesuar listen e gjate te instrumentave te munguar te kesaj shkolle muzike.