Ja per cfare kane rene dakort sot kryebashkiaku i Gjirokastres me ate te Agia te rajonit Larisas te Greqise

Kryetari i Bashkise i qytetit te Gjirokastres Flamur Golemi ka pritur sot kryebashkiakun e Agia nga rajoni i Larisas në Greqi, z. Antonis Gountaras.

 

Gjate takimit eshte diskutuar për bashkëpunime të ndryshme në fushën e turizmit e kulturës, si dhe për të shkëmbyer përvoja që lidhen me projektet e financuara nga BE, menaxhimin e mbetjeve dhe çështje të tjera vendore.

“Gjirokastritët që jetojnë e punojnë në Larisa dhe emigrantët shqiptarë në tërësi në Greqi, janë gjithashtu një urë më tepër lidhëse mes dy popujve tanë” – eshte shprehur gjate takimit Flamur Golemi.