Ja kush eshte Mesuesi i Vitit nga Gjirokastra

Nga faqja zyrtare e drejtorise te Zyres Vendore te Arsimit Gjirokaster mesojme se Mesuesi i Vitit i shpallur nga Minisitria e Arsimit eshte Gentjan Hykaj, mesues me nje përvojë 25 vjeçare në arsim nga të cilat 2 vite në drejtim.

Me shkallë kualifikimi “Mësues Mjeshtër”, vlerësimi A ( shkëlqyer).
Studime pasuniversitare në fushën e arsimit.
Me rezultate shumë të mira në provimin e Maturës Shtetërore pêr vitin mësimor 2020-2021 (nga 27 nxënës, 25 nxënës u vlerësuan me notën 10)
Vlerësim maksimal nga kolegët, nxënës dhe ish nxënës si dhe prindërit.

Suksese Gentjanit dhe nje vit të mbarë!
Mirënjohje Mësuesve!